kies taal

 

Social Media








 

inloggen voor accommodaties

Hoe het werkt - stap voor stap uitleg
Aanmelden - voor een nieuw account
Inloggen - als u al een account heeft

  Autovakanties   Campingvakanties   Goedkope vakanties   Wintersport AdultsOnly Vakanties 

Vakantie zonder kinderen vind je op AdultOnlyvakantie.nl


VILLA ILIOS-KAMILARI (rustig zuid Kreta)


VILLA ILIOS-KAMILARI (rustig zuid Kreta) - Afbeelding 1

Adresgegevens VILLA ILIOS-KAMILARI (rustig zuid Kreta)

Adres:
Postcode/Plaats: Kamilári
Land:Griekenland
Telefoon:0030-28920-42849
Website:http://www.zuid-kreta.nl
E-mail:Stuur een bericht

VILLA ILIOS-KAMILARI (rustig zuid Kreta)

Ligging: vrijstaand en rustig gelegen tussen de vele olijfbomen op een heuvel op ca. 1,5 km buiten het pittoreske dorpje Kamilári. Door de speciale ligging heeft u fantastische vergezichten. U kijkt over het dal op de Lybische zee, waaraan u o.a.Aghia Galíni en Kokkinos Pírgos kunt zien liggen. Daarnaast heeft u indrukwekkende vergezichten over de vruchtbare Messará vlakte met de talloze olijfbomen, het ruige Ida-gebergte en het Asteroúsias gebergte.In Kamilári zijn enkele mini-markets, kafenions, winkeltjes en diverse goede tavernes. De prachtige, rustige en langgerekte zandstranden van Kalamáki en Kómos liggen op ca. 5 minuten rijden.

Uw 3-kamer villa: is mooi gebouwd en comfortabel ingericht. Ruime woonkamer met o.a. een comfortabele zithoek, een zit/slaapbank, een fauteuil, satelliet-TV, een radio cd dvd speler en een houtkachel. Internet (via W-lan) aanwezig. De volledig ingerichte open keuken beschikt over o.a. 4 kookplaten, een magnetron, een koffiezetapparaat, een waterkoker, toaster, een fruitpers etc. Badkamer met een douche, toilet en een wasmachine. De 2 slaapkamers (waarvan 1 met 2-persoons bed) komen elk uit op een eigen terras. Voor het huis ligt een groot terras (ca. 350 m2) met uniek panorama uitzicht, een zitje, ligstoelen, parasols en een zwembad. Airconditioning tegen betaling aanwezig. Geschikt voor maximaal 4 personen. Door de speciale bouw tegen de rotsen heeft u altijd een aangenaam koele villa.
Minder geschikt voor slecht ter been zijnde mensen.

Bijzonderheden: handdoeken- 2 x en linnenwissel 1 x per week. Uniek gelegen villa op een 4.000m2 groot terrein, van waaruit u vele wandelmogelijkheden heeft. Ook diverse mooie tochten naar bv. Mátala, Kali Liménes, Aghia Galíni of opgravingen in Phaestos, Gortys en Aghia Triada behoren tot de vele vooruitzichten.

  • In het bos/bosrijke omgeving
  • Nabij zee/meer
  • Openluchtzwembad
  • Sportmogelijkheden buiten
  • Supermarkt/winkel

VILLA ILIOS-KAMILARI (rustig zuid Kreta) - Afbeelding 1
VILLA ILIOS-KAMILARI (rustig zuid Kreta) - Afbeelding 2


Voeg deze vakantie toe aan 'uw vakanties'.

 


Laagste prijs voor vakanties, Een vakantie boeken  via lastminuteinfo.nl voor de beste aanbiedingen