kies taal

 

Social Media
 

inloggen voor accommodaties

Hoe het werkt - stap voor stap uitleg
Aanmelden - voor een nieuw account
Inloggen - als u al een account heeft

††Autovakanties ††Campingvakanties ††Goedkope vakanties ††Wintersport AdultsOnly Vakanties

Vakantie zonder kinderen vind je op AdultOnlyvakantie.nl


Hoe het werkt: uitleg voor aanbieders van vakanties

Op 50plusholidays kunt u eenvoudig en voordelig uw vakanties onder de aandacht van een groot publiek brengen. Hier leggen we uit hoe het werkt.


Een account aanmaken
Uw account activeren
Inloggen
Een advertentie aanmaken
Uw advertentie activeren
Drie soorten vermeldingen
Foto's toevoegen
Advertenties wijzigen en verwijderen
Probeer het uit


Een account aanmaken

Om uw vakanties te kunnen plaatsen, heeft u een account nodig. U kunt uw account online aanmaken. Vul uw contactgegevens in, en een geldig e-mailadres. Ter bevestiging wordt er een e-mail naar uw e-mailadres gestuurd.

Uw account activeren

Bij het aanmaken van uw account ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. U dient de link in die e-mail te klikken om uw account te activeren. U bent dan meteen ingelogd.

Inloggen

Als u uw account geactiveerd heeft, kunt u op elk moment van de dag inloggen. Kies daarvoor de link inloggen in het Inloggen voor accommodaties menu.

Een advertentie aanmaken

Eenmaal ingelogd, kunt u advertenties aanmaken. Voor een nieuwe advertentie worden standaard uw adresgegevens gebruikt. U kunt de adresgegevens voor de advertentie wijzigen. U kunt een vrije tekst toevoegen. U kunt tot zes afbeeldingen toevoegen. Door de handige preview-functie kunt u telkens zien hoe uw advertentie er uit komt te zien.

Uw advertentie activeren

Uw nieuwe advertentie is niet direct zichtbaar. U dient uw advertentie eerst te activeren. Klik daartoe op de "Activeer advertentie" link. U heeft de keuze uit drie soorten vermeldingen.

Drie soorten vermeldingen

U heeft de keuze uit drie soorten vermeldingen:

  • Naamsvermelding (gratis)
  • 1 accommodatie plaatsen (EUR 26 excl. BTW voor onbepaalde tijd)
  • Meerdere (max 20) accommodaties vermelden (EUR 100 excl. BTW voor onbepaalde tijd)
De Naamsvermelding is gratis. Voor 1 accommodatie plaatsen en meerdere (max20) accommodaties plaatsen ontvangt u een factuur. Tot wij uw betaling ontvangen hebben, wordt de standaard Naamsvermelding getoond. Bij ontvangst van uw betaling wordt de vermelding aangepast.

Een accommodatie mag niet meerdere keren in 1 categorie geplaatst worden.

Foto's toevoegen

Om foto's te plaatsen, moet u inloggen en dan klikken op advertenties maken en beheren. U krijgt dan u advertenties te zien met een potloodje en een kruisje erachter. Als u dan klikt op het potloodje kunt u de advertentie wijzigen. Als u hier dan onderop kiest voor advertentie opslaan, gaat u naar de volgende pagina waarop staat "bekijk uw advertentie" als u dit doet kunt u op de pagina die dan komt foto's toevoegen. Als de foto's niet willen uploaden en krijgt daar een foutmelding over, zijn de foto's te groot. Deze mogen de maximale grootte niet te boven gaan. Afmetingen: max. 1024 x 1024 pixels, max. 300 kB.

Advertenties wijzigen en verwijderen

U heeft volledige controle over uw advertenties. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week inloggen, waar u ook bent. U heeft geen speciale software nodig.

Probeer het uit

Een account aanmaken is gratis. Probeer het nu uit: maak een account, login en plaats een advertentie.

 


Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

 


Laagste prijs voor vakanties, Een vakantie boeken  via lastminuteinfo.nl voor de beste aanbiedingen